Sponsor

Trinity Equine
Bij het ontwerpen van de Trinity zadels is uitgegaan van een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid voor het paard, zoveel mogelijk contact met het paard en comfort voor zowel paard als ruiter. Special features in het zadel, als bijvoorbeeld de monoflap, verstelbare beugelophangpositie en de diverse singelmogelijkheden maken dat het Trinity zadel perfect in balans op het paard kan liggen en de ruiter perfect in balans op het paard kan zitten.

Naast zadels ontwikkeld Trinity Equine tevens producten als bijvoorbeeld singels (i.o.) en luxe zadelhoezen.
Trinity Equine staat voor Kwaliteit en Service.Sponsoring Trinity Equine zadel voor Hester Slegt:
Hester heeft haar eigen bedrijf HS Dressuurtraining. Ze geeft veel les en leidt verschillende paarden op van het begin tot en met de Z dressuur. Trinity Equine is trots haar te sponsoren middels een Trinity Legend Dressuurzadel welke Hester gebruikt op haar paarden. Hester is te spreken over het het Trinity Legend zadel:

“Wat dit zadel zo fijn maakt is dat ik door het halfpanel kussen en monoflaps nauwer contact met mijn paard heb, de bewegingen van mijn paard kan ik nog beter onder mij voelen. Ook hebben mijn paarden onder dit zadel meer bewegingsvrijheid en dat voel je echt!”

Trinity wenst Hester heel veel succes en fijne uren in de Trinity Legend en hoopt dat ze de prestaties met haar paarden in stijgende lijn kan voortzetten.